Joey Martens – Leef je Leven

  Joey Martens – Leef je Leven

  Met de release van zijn single ‘Leef je leven’ zet Joey Martens zijn eerste stappen als solo artiest.

  De in 1992 geboren zanger uit het Brabantse Someren-Eind, staat na lange tijd van optreden als frontman in een coverband nu eindelijk in de startblokken om de Nederlandse kroegen, tenten en zalen op zijn kop te zetten met een deugdelijk deuntje power. Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring achter zijn kiezen, heeft Joey de afgelopen tijd stappen gezet in de richting van een veelbelovende solocarrière.

  Voor zijn solocarrière heeft Joey gezocht naar een team dat hem op alle fronten kan ondersteunen. Zo is Ricky Berkers (bekend van o.a. Geen Stempel) betrokken om de juiste liedjes te vinden, producer Peter van Nierop als componist / producer aan boord voor de juiste sound en Rene Dekker (van management bedrijf ABC Entertainment) als platenmaatschappij/management aangetrokken om de carrière van Joey te begeleiden.

  De single is te downloaden via o.a. iTunes en Zazell. De track is natuurlijk ook te streamen via o.a. Spotify en Deezer.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  X